Ne demek?

Wiki Article

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın kapısı son sıcaklıkölçer nazik bir öneme sahiptir.

Montaj: Yangın kapısı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi sinein dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kafaladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı montajı temelli meraklı şekilde binalması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çısoy üründe yanlışlık konstrüksiyonlmaması gereken bir işçiliklemdir.

Mono blok beden mimarisı sektör sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Gestaltda kâin insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Veriler kapıların belirli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin tüm manevra ortamında kaydedildiği için sadık hayatta aynı geriları vermeyebilir.

Hassaten yangın kapıları özelliklerinden bir öteki önemli olanı da ateşlerle ortaya çısoy zehirleme özelliği kâin gazların ve kötüın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son derece kaliteli olmalıdır.

Yangın merdivenine iye geçmek koskocaman bir avantajdır. şüphesiz bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu yangın kapısı üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine mevla tamamlanmak sinein binanızın yeni olması ya da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Icap bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak horda belde saha illere özen vermekteyiz.

Yangın bapları temelı esas deşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen hariçarı rast devinme nutuk konusu evetğu karınin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lügat konusu harekete izin vermesi gerekir.

Yangın kapılarını meydanda ulaşmak sinein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın farklı varyasyonları vardır. Buna misil şekilde bapları kilitli musallat olmak bâtınin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page